tiistai 9. heinäkuuta 2013

62. Estevalmennus selostukset plus loppuviikon suunnitelua

Hei, nyt näin heti aluksi. Päivitin tuossa pari päivää sitten nuo yllä olevat sivut eli Timmi, Viivi sekä kisakalenteri osiot ! Käykääpäs tsekkaamassa ;)

Sunnuntaina estevalkassa mulla oli kasi ratsastettavaa, Timmi ja Viivi. Keskityttiin tuntejen alussa vain siihen että saataisiin hepat puhtaasti erikois-esteitten yli ilman mitään erikoisia hyppyjä tai kieltoja. Viivi toimi jo alussa erittäin hyvin ja ei oikeastaan kyylännyt yhtäkään estettä, vaikka itse olin valmistautunut äkkipikaisiin ohi menemisiin :D ! Tunnin kuluessa rupesimme ratsastamaan rataa. Paljon kaarevia ja tiukkoja kurveja ja luhyitä lähestymisiä esteille tasaisella sekä hyvällä temmolla. Paikat löytyi ja heppa kuumeni, joka taas tarkoitti sitä että mä jouduin pidättelemään ihan hirveästi ja siksi musta tuntu vähän tönköltä vaikka valmentaja sanoi että rata näytti oikein hyvältä. No esteitä korotettiin ja lopuksi ratakin oli vähän päälle metrin ! HIENO VIIVI VAUVELI ! Ei kyllä jäänyt yhtään epäselväksi että onko ensiviikon tiistain 90cm liian iso näin alkumetreillä :)


Timmin kanssa ei tällä tunnilla juurikaan keskitytty esteitten korkeuksiin vaan siihen että saadan hyvät paikat ja että poni ei kieltäisi vaikka joka esteen alla oli jokin härpäke. Ja niin siinä taas kävi että kun askel ei osunut minä matti meikäläinen lähin jälleen kerran törkkäämään ponia esteelle ,vaikka tiedän että se ei auta, ja siitä seurauksena kielto. No mun valmentaja huomas heti että mä hermostuin, sanoi mulle että tyhjennä koko pääkoppa kiukusta ja uudestaan. Kas ku rupes taas toimimaan ja sen jälkeen ei niitä kieltoja oikeastaan enään tullutkaan ! Lopuksi hypättiin vielä samat radat jotka Viivillä mentiin ja lopetettiin oikein hyvään rataan josta kummallekkin jäi hyvä fiilis :) 

Tähän nyt tulee tämä mun hieno selostus näistä esteistä kun en oikeen saannu piirrettyy niit erikois härpäkkeitä tuonne alle :D

1. Ykkös pystyn alla oli kaksi muuri palikkaa tai miksi mä niitä nyt sanoisin :D

2. Tämä numerolla kaksi merkitty este oli siis sian selkä ja keskimmäisen puomin tolpat olivat sellaset jännät johteet.

3. Kolmonen oli ihan normi pysty leveillä johteilla ja pystyn alla oli sateenkaari.

4. Tämä taisi olla ainoa este joka oli ihan normaali. Eli ihan vain tasa okseri ja samalla sarjan yksi osa.

5. Ja sitten vitonen, sarjan toinen osa, jonka alla oli vesimatto.




Rataa tässä nyt en jaksa selostaa teille mutta tuosta me siis väännettiin kaksi eri rataa jotka erosivat toisistaan hyvin ja kummaskin radassa oli hyviä teknisiä kohtia missä piti todellakin ratsastaa !!


Eilinen päivä otettiin rennosti maastossa.Vähän laukkailin ja ravailin kumpaakin auki :) Tänään juoksutin kummankin sivuohjilla noin reilu 35 min ja kummatkin oli leitkeitä ja halukkaita liikkua eteenpäin. Tässä teille loppuviikon suunnittelua !

KE: Kummallakin koulua
TO: Estevalmennukset, Viivi + Timmi 
PE:  Avaavat maasto reissut

LA: Koulua jos en muuta keksi
SU: Viivi vp ja Timmi puomeja

Seuravaan kertaan siis !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti