torstai 13. kesäkuuta 2013

58. Uusi luku, uusi alku


Mistä edes alottaisin ? Siirä on pitkä aika kun viimeksi päivittelin. Elämässäni on nyt tapahtunut monenlaista, uusi perheenjäsen, tallin vaihdos entisen suljettua ja kaiken laista muuta.

Timmi voi mainiosti ja on oikeen hyvässä kunnossa. Tällä hetkellä meitänei ole nähty hetkeen kisaradoilla vaikean alkukauden takia- satulat eivät sopineet joka taas vaikutti siihen että poni rupesi kieltelemään ja kisoosta haettiin hylkyjä ja tämä kaikki sai mun oman itseluottamuksen katoamaan. Nyt puhaltaa uudet tuulet me muutettiin tallia toukokuun alussa. Asustelemme siis tällä hetkellä kolmikulmassa. Uusi valmentaja on löytynyt ja vihdoinkin tuntuu taas siltä että kaikki asiat rupeavat järjestymään ja pääsisin vihdoin nauttimaan vikasta ponivuodestani ! Moni on kysellyt että mitä teen Timmillä ensivuonna, siitä en ole vielä varma ja en anna sen häiritä tätä kisakautta.

Maaliskuun puolessa välissä minulle saapui uusi nelijalkainen karvakorva, Scandinavia W. Viivi on seitsemän vuotias tanskalainen puoliverinen joka saapui suomeen tanskasta viikkoa ennen kun me ostimme sen. Hevonen oli tanskassa siitostammana ja on siksi vielä erittäin raakeli mutta siitä löytyt erittäin paljon kapasiteettiä. Säkää viivillä on noin 170cm. Isän puolelta löytyy Sandro Hit ja äidin puolelta Comeback. Nämä ekat kuukaudet ollaan ihan vaan keskitytty valemntautumiseen, kunnonkuulolla ! (::  nosttattamiseen ja lihasten kasvattamiseen. Valmentajakin on sitä mieltä että hepo on kehittyny jo niin hyvin että heinäkuussa voisi jo katella jotain pieniä kisoja. Pantsunkin valkassa käytiin ja sieltäkin tuli oikein mukavaa ja rakentavaa palautetta !

Tällaista meille kuuluu, toivottavasti saadaan tämä blogi vielä henkiin ja toivottavasti te lukijatkin olette vielä siellä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti